DESPRE BLOG

Cand am inceput eu sa tin blog, prin 2004, multa lume care avea blog scria ca sa agate cu blogu’. Cum la capitolul asta blogurile mele au fost niste esecuri monumentale, cum sunt maritat si cum inteleg ca acum scopul e sa faci bani din blog, eu aleg doar sa fiu faimos, pentru ca de bogat sunt deja bogat.

Deci scopul declarat al acestui blog este sa ma faca si pe mine un blogger faimos si de succes. Sa fiu si eu invitat la evenimente, sa fiu linkuit, citat si fotografiat, sa mi se dea si mie sa testez lucruri si alte bunatati.

Serios.

Si daca tot mi-am facut blog ca sa devin faimos, si pentru ca nu stiu exact cum devii faimos cu blogul, pana una alta o sa scriu aici despre mine, despre ce-mi trece prin cap si cum sunt eu acum de cand am aflat ca voi fi tata.

Nu va speriati, prieteni, blogul nu o sa fie exclusiv despre copii. De fapt, deocamdata n-o sa fie deloc despre ei, ca nu am in dotare asa ceva, doar astept. Dar chiar si cand o sa am copil, cel putin o perioada cred/ sper ca o sa fiu si barbat si tata, nu tata asexuat. Deci vor fi si chestii baietesti, asta voiam sa zic.

Asta de mai sus e descrierea din 2011, de cand am inceput blogul.

Nu mi-e clar de ce e important sa mentionez asta acum, in 2014 – o fi din pricina ca simt ca descrierea de mai sus nu mai este reprezentativa, desi nu as sti sa spun exact cum anume. Poate e doar pentru ca am mai imbatranit un pic.

Advertisement

5 Responses to DESPRE BLOG

 1. stefan says:

  zi-ne si noua cum ai devenit bogat ca te vad foarte multumit. ce-ai terminat ? cat despre faima iti urez tot succesu, daca o sa scrii lucruri misto poate ai sa devii o data faimos.

 2. am devenit bogat in urma conspiratiei universului – adica am fost norocos, asta vreau sa zic; si acum am tot ce-mi trebuie si aproape tot ce vreau; iar de terminat am terminat cautarile;
  :)

 3. 7Doors says:

  Pe http://www.bsnssmagazine.ro este un videoclip si un articol cum se fac banii la ei din muzica.

 4. ellaswritingattempts says:

  Bună asta cu terminat căutările.:)) Asta e definiţia perfectă a satisfacţiei, după părerea mea.
  Succes cu blogul! ;)

 5. MM says:

  I-am dat linkul sotului din dotare. Nu de alta, dar asteptam bebe si el inca are impresia ca plodul doarme toata noaptea cand e mic. :D

Dati cu opinionul aici, multumesc.

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s