NEVOIA DE VIEZURE

Aici notez ce au spus copiii mei si nu cred ca a mai spus nimeni pana la ei.

1. “Am nevoie de viezure” (Sof, 2014); asta a fost propozitia care m-a determinat sa pornesc pagina de fata… mi-am dat seama ca e foarte probabil ca nimeni, niciodata, nu a avut nevoie de un viezure (in afara de doamna viezure, dar ea nu stim daca a spus sau nu asta); viezurele in cazul asta era unul de jucarie, dar asta nu-l face mai putin viezure, dupa parerea mea.

2. “Tati, vreau sa tutulesc.” (Sof, 2015) – a tutuli inseamna a face “tu-tu-tu” intr-o galetusa din aia cu care se joaca copiii in nisip, goala sau in timp ce curge apa din ea, ca se aude ecou.

3. “Trei elefanti, se leganau, pe o frunza de paianjen” (Sof, 2015) – frunza de paianjen este, evident, o frunza care creste in arborele de paianjen.

4. “Pictez un nor în formă de soare!” (Sof, 2015)

5. “Imi vantureaza parul.” (Sof, 2014) – inseamna ca vantul ii face parul sa fluture in vant.

6. Eu sunt Printesa “Lovituri si Bube”! (Sof, 2015) – dupa o zi bogata in julituri, cazaturi etc

7. Stateam in pat cu ochii inchisi, ca un soricel mort. (Sof, 2015) – despre cum sta ea in pat cand doarme; la mare anul asta a vazut un soricel mort pe plaja.

8. Uităcenia (2018) – licoare magica facuta din apa si etichete de hartie, menita sa faca orice parinte care ia o gura din ea sa uite ca trebuie sa taie unghiile copilului sau.

2 Responses to NEVOIA DE VIEZURE

  1. carmen says:

    Super super super

  2. Madalina says:

    Delicioase!

Dati cu opinionul aici, multumesc.