O tara populata cu monstri

Nu gasesc cuvinte potrivite ca sa numesc unele din fiintele care populeaza tara numita Romania.

O tara in care:

  • la spital, pe post de dezinfectant se foloseste apa chioara
  • te duci in club sa te distrezi si arzi de viu pentru ca nu se respecta niste minime reguli de paza impotriva incendiilor
  • se incearca legalizarea hotiei si se persista in aceasta incercare
  • iti trimiti copilul in vizita la muzeu cu gradinita si el este iradiat (WHAT THE FUCK?!!!!)
  • chiar in timp ce vorbim se intampla cine stie cate alte nenorociri pe care nici nu le banuim, pentru ca cineva fura si pe altcineva il doare-n cur daca ceea ce face sau nu face poate duce la nenorocirea altora

Oamenii din tara asta si-au pierdut pur si simplu ceea ce se numeste “umanitate”. Nu mai sunt oameni, daca “om” este numita fiinta capabila de ratiune si empatie si tot ce decurge din ele. Suntem niste animale pur si simplu, desi multe animale sunt totusi capabile de empatie.

Monstri.

About Liviu as himself

Beautiful. Dirty. Rich. Abstract. Simple. Married. Expecting. Growing. Expecting. Growing X 2.
This entry was posted in Viata de tata. Bookmark the permalink.

8 Responses to O tara populata cu monstri

  1. Carmen says:

    Am citit undeva că-i exagerare faza cu radiațiile (scria Cetin).
    În rest, cumplit, ce să mai zic. Nimic.

    • da, am vazut, stiu.
      nu e ca si cum e ok ca e vorba doar de sute de ori mai mult decat limita si nu de sute de mii de ori mai mult decat limita, cum s-a scris initial.
      adica simplul fapt ca iti trimiti copilul la muzeu si pe unde trece el este un morman de fosile radioactive mi se pare absolut incredibil, cred ca nu mi s-a mai intamplat niciodata sa citesc ceva si creierul meu sa refuze pur si simplu sa creada ce vad ochii.

      adica, ce urmeaza acum?
      urmeaza sa aflu ca apa pe care o beau e otravita si ca scaunul pe care stau la birou e radioactiv si ca blocul in care locuiesc e construit din plastilina si ca metroul e proptit cu niste bete sa nu se darame si ca liftul se tine in 2 ate si ca in general este un miracol ca nu mor de 10 ori pe zi ??

  2. Pai cam da. Ca de asta plecaram unii dintre noi :) Parerea despre blocul tau ti-am zis-o cand era in constructie deci nu mai repet. Hexi? Pai ce s-a mai intamplat? E cineva in puscarie? Colectiv? N-aud despre niste zeci sau chiar sute in cazul Hexi, de puscariasi. S-a mai intamplat ceva? Nu. S-a schimbat solutia din spitale? Daca da, cu care anume? S-au schimbat normele si controalele pe cluburi, teatre, cladiri? Nu stiu ce e cu virgulele alea din articolul lui Tolo de azi da’ mie mi-e clar ca o duda e si acolo, ceva e in neregula. Sau ca cineva a vrut sa il ingroape pe vecie si i le-a servit asa… Nu stiu, ca incepi sa dai din ipohondrie in fandacsie cand vezi ce-i acolo, serios. Nu mai stii ce sa crezi si pe cine. Daaaar cum fum fara foc nu existaaaa…. Eu astept un raport despre siguranta scolilor din Romania. Inclusiv cele private. Am avut copilul in ambele si m-am temut pentru viata ei la propriu, adica cum se desfasoara activitatea, orele de sport, pauzele… Ca sa nu mai incep discutia cu profesorii abuzivi. Stii, a noastra, aia despre care am vorbit la televizor, e inca la catedra! :)

    • da, pai se pare ca nu prea mai e de stat pe-aici.
      cu fiecare zi care trece devine din ce in ce mai evident ca n-are nici un sens sa-mi ard neuroni si sa-mi amarasc existenta cu lucruri care in orice societate cat de cat decenta pur si simplu nu exista.

      • Cred ca asta m-a socat cel mai mult aici. Senzatia de libertate in sensul ca toate porcariile alea care apasa pe psihic au disparut. Nici nu stiam cat de misto poate fi viata cand n-ai in carca stiri de felul asta, cand pur si simplu nu-ti mai e teama pentru siguranta ta si a familiei zi de zi. Partea financiara parca nici nu e asa importanta cum e asta a rutinei zilnice, interactiunea cu “statul” ala pe care il platesti, fie el scoala, Finante, spital, medic de familie, lucrator care aduna gunoiul, Posta… multitudinea de nimicuri care aici functioneaza pentru cetatean. Am spus catorva englezi ca ne-au diluat aia dezinfectantele din spitale si sali de operatii. S-au uitat la mine ca la E.T.

  3. Riri says:

    Animalele nu fac rau on purpose celor de aceeasi specie.

  4. mihaela says:

    Ce facem cu PSD-ul????????

    • ce sa facem, iesim in strada.
      noi trebuie sa respectam rezultatul alegerilor, ei trebuie sa respecte statul de drept.
      au dat-o-n bara cu OUG 13, acum incearca cu gratierea.
      sa vedem daca de data asta reusesc, ca e clar ca nu se vor lasa, deci mingea e la noi.

Dati cu opinionul aici, multumesc.